facebooklogo2
Kinderfysiomechelinck

Team

Ons team bestaat uit 4 enthousiaste en ervaren kinderfysiotherapeuten en een administratief medewerkster. We stellen ons graag even aan je voor.

gemma

 

Gemma Mechelinck
Kinderfysiotherapeut en praktijkhouder Kinderfysiomechelinck

“Kinderfysiotherapie is een prachtig vak. Het werken met jonge kinderen en hun ouders geeft veel voldoening omdat je samen resultaten boekt. Daarom blijf ik naast mijn managementtaken het werk als fysiotherapeut graag uitoefenen. Bijgestaan door gedreven en deskundige teamleden. Het succes van onze fysiobehandelingen heeft te maken met de aandacht die we voor kinderen hebben bij Kinderfysiomechelinck in de Jasmijnstraat (Breda) en binnen de Kinderpraktijk Breda in de Laan van Mertersem.”

 

Marie-Claire Fassaert

 

 

Marie-Claire Fassaert-D’ Aubioul
Kinderfysiotherapeute Kinderfysiomechelinck Jasmijnstraat

“Bij Kinderfysiomechelinck in de Jasmijnstraat heb ik me ontwikkeld tot een allround kinderfysiotherapeut. Drie dagen per week begeleid ik zowel baby´s als oudere kinderen. Voor de behandeling van baby´s werk ik bij de gezinnen thuis; de oudere kinderen komen naar de praktijk. Ik vind het steeds een uitdaging om samen met het kind, de ouders en de school te werken aan de hulpvraag. Die kan variëren van een schrijfprobleem of voorkeurshouding tot houdingsprobleem of moeite met de grove motoriek. Juist die variatie aan hulpvragen en het werken met verschillende leeftijdsgroepen maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.”

 

Thérèse Hermans

 

Thérèse Hermans
Kinderfysio- en sensorisch integratietherapeut, baby/kindermassagedocent Kinderpraktijk Breda

“Sensorische integratie bij baby´s en jonge kinderen is mijn specialiteit. Ik geniet ervan om kinderen met sensorische integratieproblemen te stimuleren om hun zintuigen beter te gebruiken. In Kinderpraktijk Breda werk ik voornamelijk met kinderen met een beperking. De begeleiding van de allerkleinsten (en hun ouders) is meestal bij het gezin thuis.”

 

Judith Peters

 

 

Judith Peters
Fysiotherapeute gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking

 

 

 

Astrid Velda
Praktijkondersteuner Kinderfysiomechelinck

“Vier dagen per week ben ik actief voor Kinderfysiomechelinck (en voor Schoffelen Fysiotherapeuten) met het plannen van afspraken, het bijhouden van dossiers en het indienen van declaraties. Zo kunnen de fysiotherapeuten zich concentreren op het behandelen van kinderen.”